E-Talents Cup

Geschreven door Administrator DVS op . Gepost in Frontpage Blog

In het kader van het 90-jarig bestaan van onze vereniging, is het DVS gelukt om een van de kwalificatierondes van de...

E-TALENTS CUP naar de club toe te halen, en wel op zaterdag 1 juni aanstaande vanaf 13.00 uur voor alle pupillen en junioren t/m O17. Vanaf 17.30 uur voor alle senioren- en O19-teams. Aansluitend kunnen we met z'n allen de Champions League Finale kijken.


Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale. Check hier het filmpje van de finale van 2017/2018! (https://www.youtube.com/watch?v=fDba63wtQSo) Wacht niet langer en meld je snel aan op onze clubpagina.

De kosten voor deelname bedragen 5,- per persoon (dit is incl. 1 consumptie)

De E-TALENTS CUP is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen. In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden.

De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van onze club en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van onze club en sta je te schitteren op het NK!

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 DVS-VOETBAL.nl
Privacy Policy