Kampioen 2019

Geschreven door Administrator DVS op . Gepost in Frontpage Blog

Dit jaar hebben we er weer vier kampioenen bij! JO10-1 - JO11-1 - JO17-2 - JO19-2 alle spelers en trainers van harte!

 

DVS 17-2 is 11 mei tegen de rechtstreekse concurrent RKSV Heeze 17-2 kampioen geworden. De spelers waren gespannen en dat bleek bij rust, 3-1 achter. De spelers wisten dat er iets moest gebeuren en als team hebben ze de achterstand omgebogen naar een 3-5 overwinning! Een wedstrijd waar alles bij te beleven was, eindigde in een feest! Het seizoen werd 25 mei afgesloten tegen de hekkensluiter DOSL 17-2 met een fantasieopstelling die leidde tot een 10-3 overwinning.

 

Ook de JO19-2 van DVS moest in de laatste uitwedstrijd tegen de directe concurrent FC Cranendonck de strijd om het kampioenschap aangaan. DVS kwam op een 2-0 achterstand, maar gelukkig werd snel na de tweede tegengoal de aansluitingstreffer gescoord. Na de rust gooide DVS alles in de strijd en kon de achterstand omgebogen worden in een zwaarbevochten en terechte overwinning.

 

Na een spannend seizoen waarin Dommelen en DVS elkaar afwisselde aan kop van hun competitie, volgde afgelopen zaterdag de ontknoping. Op de laatste speeldag moesten de nummers 1 en 2 tegen elkaar. DVS begon met 1 punt voorsprong aan de wedstrijd en had aan een eventueel gelijk spel voldoende. De JO11-1 van DVS won overtuigd met 2-5 ( rust 0-2 ) bij Dommelen en zijn hierdoor verdient kampioen geworden in de 1ste klasse.

 

En ook JO10-1 is kampioen geworden.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 DVS-VOETBAL.nl
Privacy Policy