Sportcafé Waalre

Geschreven door Administrator DVS op . Gepost in Frontpage Blog

Tijdens de Nationale Sportweek nemen wij van DVS Hockey het initiatief om het 1e Sportcafé van de gemeente Waalre te organiseren.

Sportcafé Waalre 21 september
Tijdens de Nationale Sportweek nemen wij van DVS Hockey het initiatief om het 1e Sportcafé van de gemeente Waalre te organiseren. Besturen, trainers, coaches, commissieleden en betrokken vrijwilligers van sportverenigingen in Waalre zijn welkom op vrijdag 21 september 2018 om 19.00 uur in het Grand-Café in het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19.

Samen met lokale sportverenigingen, wethouder Alexander van Holstein, Frank van den Boogaard en Bas Keijer gaan we in gesprek over het belang en de toekomst van lokale sportverenigingen. Hoe zien we de toekomst van onze sportverenigingen in Waalre? Welke ontwikkelingen zijn bepalend én hoe moeten we daarop inspelen? Welke uitdagingen zijn actueel binnen de verenigingen?

We delen inzichten met bestuurders, trainers/coaches van verschillende sportverenigingen en raadsleden van de politieke partijen in Waalre. We luisteren naar sport-experts met inspirerende verhalen. Ook wethouder sport Alexander van Holstein en verenigingsondersteuner Bart Hermans zullen aanwezig zijn. Kortom een Sportcafé vol inspiratie en mooie ontmoetingen.

Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We kijken uit naar een inspirerend Sportcafé op 21 september in het Huis van Waalre.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 DVS-VOETBAL.nl
Privacy Policy