DVS - Casteren

Geschreven door Administrator DVS op . Gepost in Frontpage Blog

In de laatste wedstrijd van de 1ste competitie helft stond er vandaag een thuis wedstrijd tegen Casteren op het programma.

De wedstrijd ging van start met een minuut stilte voor de op 20 december overleden erelid Gerrit Linsen.

De eerste minuten van de wedstrijd was Casteren de gevaarlijkste partij. In de 6de minuut kreeg Casteren aan de rechterkant van het veld een corner. Deze kwam bij de tweede paal terecht bij de geheel vrijstaande Bram van Lippen die de bal ongecontroleerd over schoot. D.V.S. was gewaarschuwd maar toch wist Casteren in de 10e minuut op voorsprong te komen. De bal werd op goal geschoten maar werd geblokt en viel onfortuinlijk tussen de verdediging en de D.V.S. keeper Job Linsen. De Casteren spits Willem van Rijthoven was er als de kippen bij en kon zonder problemen de bal binnen schieten: 0-1. Kort daarna kreeg D.V.S. de eerste kans. Rob Verbruggen wist Jasper Jakobs aan de linkerkant van het veld vrij te spelen. Deze schoot de bal goed op goal maar keeper Johan Boonen kon door middel van een goede redding zijn doel schoon houden.

D.V.S. werd sterker en dit leidde in de 13e minuut tot de verdiende gelijkmaker. Huub Kreijns wist de vrijstaande Jasper Jakobs aan de rechterkant van het veld te bereiken. Waar enkele minuten eerder de keeper nog de winnaar was in het onderlinge duel, werd de bal nu onberispelijk binnen geschoten. Na de gelijkmaker was D.V.S. de bovenliggende partij zonder in deze periode grote kansen te creëren. In de 30ste minuut trok Rob Verbruggen van de linkerkant naar binnen en op de rand van het zestien meter gebied werd hij onderuit gehaald. De vrije trap werd door hem zelf genomen en de keeper moest alles uit de kast halen om zijn doel schoon te houden. In de 35ste minuut komt D.V.S. dan toch verdiend op voorsprong. Sam Senders kwam op het middenveld in bal bezit en wist met een lob de bal achter de defensie neer te leggen. De vrijgelopen Jasper Jakobs was als eerste bij de bal en kon de bal over de keeper heen liften. De bal eindigde tegen de lat maar door goed door te lopen wist hij de bal alsnog in het lege doel te werken. Verder gebeurde er in de eerste helft niets noemenswaardig meer en ging de thuisclub met een 2-1 voorsprong de rust in.

In-game

D.V.S. begon de tweede helft weer sterk. Jasper Jakobs kreeg op het middenveld de bal aangespeeld en stuurde met een mooie pass Roel de Greef aan de rechterkant de diepte in. Hij bracht de bal strak voor de goal en verdediger Sep Mijs schoot de bal ongelukkig in eigen doel: 3-1. De wedstrijd werd slordiger met veel balverlies.. D.V.S. hoefde niet echt meer en liet Casteren het spel maken. Zij hadden hier echter veel moeite mee en wisten in deze periode geen gevaarlijke momenten voor de goal te creëren. In de 68ste minuut liet D.V.S. weer van zich horen. Na een lange aanval werd Rob Verbruggen aan de rechterkant van het veld vrij gespeeld. Hij schoot de bal strak voor de goal en de goed ingevallen Shane Lawlor was als eerste bij de bal en kon de bal van dichtbij binnen tikkemn. Het verzet van Casteren leek gebroken en in de 75ste minuut wist de thuisploeg de voorsprong verder uit te breiden. De uitblinkende Jeffrey Weiss stuurde Shane Lawlor aan de linkerkant de diepte in. Deze wist de bal met een perfecte voorzet bij de tweede paal neer te leggen waar de ingevallen Dirk Schellekens de bal met zijn borst kon binnen lopen. D.V.S. wilde nog wel aan het doelsaldo werken en in de 88ste minuut waren ze dicht bij de 6-1. Door een slimme loopacties kreeg Jasper Jakobs de bal in bezit en wist uit een moeilijke hoek de bal bijna toch nog binnen te schieten. De bal eindigde echter op de binnenkant van de paal. Uiteindelijk kwam de 6-1 toch nog op het scorebord te staan. Op het middenveld ging de bal snel rond en uiteindelijk werd Jasper Jakobs bereikt die door een goede beweging alleen op de doelman van Casteren af kon gaan. Hij wist voor de 3e keer deze middag de doelman van Casteren kansloos te laten.

Volgende week speelt D.V.S. de topper uit bij DEES in Wintelre.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 DVS-VOETBAL.nl
Privacy Policy