Pusphaira - DVS

Geschreven door Administrator DVS op . Gepost in Frontpage Blog

D.V.S. laat koploper Pusphaira ontsnappen. In de een na laatste competitieronde voor de winterstop moest D.V.S. op bezoek...

bij koploper Pusphaira. Om aan te haken bij het bovenste gedeelte van de ranglijst had D.V.S. een overwinning nodig. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op 2-2 en hiermee schoot D.V.S. helaas weinig op.

De eerste minuten werden gekenmerkt door twee ploegen die elkaar aan het aftasten waren. In de 10e minuut was de eerste kans voor D.V.S., aan de linkerkant werd opgebouwd en de bal kwam bij Rob Verbruggen terecht. Hij wist zich vrij te spelen en met een hard schot testte hij voor de eerste keer de doelman van Puspharia. In de 14e minuut was het wederom Rob Verbruggen die dicht bij een doelpunt was. Op 25 meter van het doel ontving hij de bal een besloot hij om wederom te schieten op de goal. De bal schampte de buitenkant van de paal. D.V.S. had de smaak te pakken en kort daarna kwam er een schiet kans voor Stan van der Heiden maar zijn schot ging net over. In de 18e minuut kwam D.V.S. dan ook verdiend op voorsprong. Aan de rechter kant van het veld wist Roel de Greef goed door te zetten.

Hij bracht de bal voor de goal waar Wester Wester in een verdachte buitenspel positie de bal achter de doelman van Pusphaira wist te schieten. Ondanks de protesten keurde de scheidsrechter de goal goed en kwam D.V.S. op een 0-1 voorsprong. Wederom was Roel de Greef de aangever iets waarin hij vorige week ook al in uitblonk. In de 27ste minuut kwamen de gasten goed weg. Bij een aanval van Pusphaira werd de bal onzorgvuldig uitverdedigd. De bal kwam voor de voeten van de linksback van Pusphaira die de bal, gedragen door de wind, vanaf grote afstand op de lat schoot. D.V.S. was gewaarschuwd. Kort daarna kwamen de gasten wederom goed weg. Keeper Job Linsen speelde Ard Gerrits in maar de pass was niet nauwkeurig genoeg. De spits van Pusphaira kwam er tussen en zijn schot verdween aan de buitenkant van de paal langs het doel.

Pusphaira rook bloed en D.V.S. wist op sommige momenten niet genoeg rust te bewaren. Toch was het in de 41ste minuut D.V.S. dat op 0-2 kwam. Aan de rechter kant van het veld kreeg Rob Verbruggen de bal. Hij gaf de bal aan de vrijstaande Wester Wester. In eerste instantie kon de doelman nog redding brengen maar door goed door te zetten wist Wester Wester zijn tweede goal van de middag te scoren. Net voor rust liep D.V.S. echter toch tegen een tegentreffer aan. De bal kwam hoog voor de goal en Douwe Orij was het meest attent van iedereen. De bal werd door hem het laatst geraakt en hobbelde over de doellijn. Vrijwel direct daarna floot de scheidrechter voor de rust.

Ook in de tweede helft was D.V.S. direct bij de les. De eerste grote kans was dan ook voor D.V.S. Jasper Jakobs werd goed de diepte ingestuurd en kwam één op één te staan met de doelman van Pusphaira. Zijn inzet ging echter enkele centimeters langs de verkeerde kant van de paal. In de 58ste minuut kwam D.V.S. goed weg. Een lange bal van achteruit werd goed doorgekopt. Een van de voorwaartse van Pusphaira kan alleen afgaan op Job Linsen. Net voor het strafschop gebied vond er een botsing plaats tussen de keeper en de spits.

Waar iedereen verwachtte dat Pusphaira een vrije trap zou krijgen en er een straf voor de keeper zou volgen, liet de scheidsrechter echter gewoon doorgaan. In de 63ste minuut is de volgende grote kans weer voor D.V.S. Jasper Jakobs werd wederom weer in de diepte weggestuurd en kwam weer alleen op de keeper af. De keeper kan echter redding brengen. Pusphaira ging wat meer opportunistisch spelen door middel van lange ballen van achteruit. In de 72ste minuut moet Pusphaira met 10 man verder. Aan de rechterkant van het veld werd een overtreding gemaakt. Coen van Spaandonk bleef echter opmerkingen richting de scheidsrechter maken en deze was daar blijkbaar niet van gediend. Hij moest met een rode kaart van het veld. Op het veld stonden twee ploegen die beiden voor de overwinning wilde gaan. Dit was vooral te zien in de stevige duels en overtredingen die werden gemaakt. D.V.S. had regelmatig moeite met de lange ballen die van achteruit werden gegeven.

In de 83ste minuut viel er wederom een lange bal in de vrije ruimte tussen de verdediging en de keeper. De spits van Pusphaira was als eerste bij de bal maar zijn inzet verdween aan de buitenkant van de paal. In de 88ste minuut kreeg D.V.S. uiteindelijk toch de deksel op hun neus. Wederom werd er niet goed gereageerd op een diepe bal. Stijn Ketelaar was als eerste bij de bal en wist deze over Job Linsen te lobben waarna de bal in het doel verdween. De teleurstelling bij D.V.S. was groot maar ze probeerde voor de laatste minuten toch nog een keer aan te zetten.

In de blessuretijd was er nog een grote kans. D.V.S. wist aan de rechterkant van het veld goed door te komen en de bal werd bij de tweede paal neergelegd. De ingevallen Shane Lawlor pakte de bal direct uit de lucht maar zijn inzet ging langs het doel. De scheidsrechter floot daarna voor het einde van de wedstrijd.

Volgende week speelt D.V.S. al weer zijn laatste wedstrijd voor de winterstop. Deze wedstrijd heeft een afwijkend tijdstip en begint al om 12.00 uur. Er wordt dan thuis gespeeld tegen Dosko ’32 uit Duizel.

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 DVS-VOETBAL.nl
Privacy Policy