Vanaf 5 jaar kunnen jongens en meisjes bij DVS komen voetballen. Zij beginnen dan met trainingen op de zaterdagmorgen van 10.45 tot 11.45 uur. Er wordt op ons sportpark getraind onder leiding van (oud) voetballers. Aanmelden via Elk aspirant lid mag drie keer gratis proberen, hierna horen we graag of het kind lid wil worden. Qua kleding is het fijn wanneer de minipupillen gemakkelijke kleding aan hebben, voetbalschoenen en scheenbeschermers hebben. De jaarcontributie bedraagt 99 euro; indien je later lid wordt is het bedrag naar rato.
De eenmalige inschrijfkosten bedragen 12,50 euro.

Er wordt geprobeerd om de kinderen in kleinere groepjes onder te verdelen binnen de grotere minipupillengroep zodat het overzicht helder blijft. Dus de allerkleinste bij elkaar en de al iets grotere bij elkaar.
Indien de weersomstandigheden slecht zijn, kan het trainingsveld worden afgekeurd. Kijk daarom bij slecht weer altijd even op onze website of er een afgelasting is voordat u van huis gaat.
De coordinator van de minipupillen is Marion Didden, en telefonisch op 06-22634347.

Zodra een speler 6 jaar is, is hij/zij gerechtigd om in de JO08 uit te komen.
Twee keer per seizoen wordt er bekeken welke spelers er vanuit de minipupillen groep door kunnen naar een JO08 team. Dit is tijdens de zomer- en de winterstop.
Zodra een speler is doorgeschoven naar een JO08 team, gaat hij/zij competitiewedstrijden spelen op zaterdag en doordeweeks 1 of 2x trainen. Een team tas met voor ieder een tenue wordt in bruikleen gegeven door de club, tevens een AH presentatie jas die verplicht aan moet naar en van de wedstrijd.
Op deze manier presenteert DVS zich goed. Rode sokken dient u zelf te kopen; deze zijn verkrijgbaar in de kantine voor 12 euro per paar.

Nevenactiviteiten

  • Elk jaar bezoekt Sinterklaas onze minipupillen op ’n woensdagmiddag eind november; meer info tegen die tijd.
  • Op “derde Kerstdag” houden wij al meerdere jaren ons DVS Kerstzaalvoetbal toernooi in sporthal ’t Hazzo. Ook hiervoor ontvangt u meer info tegen die tijd.