Corona update

Beste DVS-ers,

Alle jeugdspelers hebben de afgelopen 2,5 week al weer kunnen trainen. Vanaf maandag 11 mei mochten gelukkig ook de spelers van 18 jaar en ouder weer trainen.
Met een paar aanpassingen in het trainingsschema is het gelukt om iedereen een kans te bieden om te kunnen sporten. Bijna alle teams kunnen op maandag t/m donderdag trainen. Een enkel team traint op zaterdag. Ook vindt op zaterdag de keeperstraining plaats. Het trainingsschema is daarop aangepast.

Nu het nog wat drukker is geworden op het sportpark, is het extra belangrijk om je aan het coronaprotocol te houden. Dat is de enige manier om met z´n allen veilig te kunnen blijven sporten.

De gemeente en de politie hebben de afgelopen weken regelmatig gecontroleerd en zijn tot nu toe zeer tevreden over hoe het allemaal loopt. Het is alleen heel belangrijk dat we dit op deze manier volhouden. Kom daarom dan ook niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training naar het sportpark. En voor de spelers die ouder dan 12 jaar zijn: Denk aan die 1,5 meter afstand! Dit is de afgelopen weken af en toe moeilijk gebleken. Maar we zijn met z’n allen verantwoordelijk voor elkaars gezondheid. Ook al is het lastig, probeer je hiervan bewust te zijn.
Deze informatie vind je samen met het nieuwe trainingsschema ook op de vernieuwde website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *